Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeWerkgebiedZonnepanelen in Soest

RobinZon Panelen in Soest  

Wij ontwerpen, leveren en installeren standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Soest. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Soest.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Soest?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
  Heeft u een eigen woning of bedrijfspand in Soest dan kunt u zelf zonne-energie opwekken door zonnepanelen aan te schaffen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze energie kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden of de wasmachine te laten draaien.
 • Jaarlijks een lage energierekening
  Als u zonnepanelen aanschaft wordt de energierekening van uw woning of pand in Soest direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U heeft u gehele investering binnen 7 jaar terugverdiend. Na die periode wekt u gratis stroom op in Soest!
 • Ontvang 21% btw retour
  Op dit moment ontvangt u in Soest 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft
 • Zonne-energie is beter voor het milieu
  Als u zonnepanelen op uw dak in Soest laat installeren doet u niet alleen een goede investering, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. Zonne-energie is veel beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen.
 • Waardestijging van uw woning of pand in Soest
  Als u zonnepanelen aanschaft investeert u niet alleen in het milieu, het is ook een goede investering voor uw portemonnee. Uw woning of pand in Soest stijgt namelijk in waarde.

Offerte zonnepanelen Soest aanvragen

Energiefonds Samen in Soest

Gemeente Soest helpt inwoners bij de overstap naar duurzame energie met het Energiefonds Samen. Er is tot en met 2021 50.000 euro beschikbaar in het Energiefonds Samen. Dat bedrag is bedoeld voor inwoners die hun buren zover krijgen om energie te besparen of de overstap te maken naar zelf zonne- energie opwekken. Klik hier voor meer informatie. 

Duurzaamheidslening Soest

Eigenaren van bestaande woningen in Soest kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert zonder uw eigen spaargeld te gebruiken. De lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal €25.000. Als u zonnepanelen wilt laten installeren kunt u mogelijk gebruik maken van deze duurzaamheidslening. Het grote voordeel van de duurzaamheidslening is de lage rente. Het is mogelijk om op ieder moment boetevrij af te lossen (minimaal €250) Om in aanmerking te komen voor een duurzaamheidslening in Soest geldt een aantal voorwaarden. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op, RobinZon Panelen helpt u graag verder. 

Salderingsregeling zonnepanelen

Stroom die u met zonnepanelen in Soest
opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en btw.
Wilt u hier meer over weten? 

Wat is saldering?

 

Btw teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Soest aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Soest de btw teruggave.
Wilt u hier meer over weten?

Zonnepanelen BTW terugvragen

Zonnepanelen aanschaffen in Soest
 

Waarom kiezen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de BTW teruggave en subsidieaanvraag 

Woont u in Soest en wilt u zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Soest momenteel 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgt wordt.

Bekijk onze projecten
Offerte zonnepanelen Soest aanvragen