Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeWerkgebiedZonnepanelen in Huizen

Zonnepanelen in Huizen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen gevestigd in Huizen. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Huizen en omgeving. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Huizen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Huizen?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
  In de gemeente Huizen heeft u geen vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te laten plaatsen. U kunt er dus direct voor kiezen om zelf zonne-energie op te wekken!
 • Jaarlijks een lage energierekening
  Als u zonnepanelen aanschaft wordt de energierekening van uw woning of pand in Huizen direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U heeft u gehele investering binnen 7 jaar terugverdiend. Na die periode wekt u gratis stroom op in Huizen!
 • Ontvang 21% btw retour
  Op dit moment ontvangt u in Huizen 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft.
 • Zonne-energie is beter voor het milieu
  Als u zonnepanelen op uw dak in Huizen laat installeren doet u niet alleen een goede investering, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. Zonne-energie is veel beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen.
 • Waardestijging van uw woning of pand in Huizen
  Als u zonnepanelen aanschaft investeert u niet alleen in het milieu, het is ook een goede investering voor uw portemonnee. Uw woning of pand stijgt in Huizen stijgt namelijk in waarde.

Offerte zonnepanelen Huizen aanvragen

Subsidie zonnepanelen in Huizen

De gemeente Huizen moedigt haar inwoners door middel van subsidies, regelingen en wetgevingen aan om te investeren in duurzame energie. Een van die subsidies was de zonnepanelen subsidie in Huizen waarbij inwoners een bedrag van maximaal €650 euro terug konden krijgen op de aanschaf van hun zonnepanelen systeem. Dankzij bezuinigen zijn er helaas geen zonnepaneel subsidies meer overgebleven voor particulieren in Huizen. U kunt in de gemeente Huizen wel gebruik maken van de BTW-teruggave bij de aanschaf van zonnepanelen. Wilt u weten voor welke maatregelen u wel subsidie kunt aanvragen in Huizen?

Subsidies gemeente Huizen Direct contact opnemen

 

Salderingsregeling zonnepanelen

Stroom die u met zonnepanelen in Huizen opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en BTW. Wilt u hier meer over weten? 

Wat is saldering?

 

BTW teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Huizen aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Huizen de btw teruggave. Wilt u hier meer over weten?

Zonnepanelen BTW terugvragen

Zonnepanelen in Huizen 

Onze klanten vertellen...

Jan Pieter, Huizen
*****
Een 10.
Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.


Ben, Huizen
*****
Robinzon is een bedrijf dat adequaat handelt, snel offertes afgeeft die marktconform is en ook snel tot plaatsing overgaat. Duidelijke uitleg bij offerte en plaatsing geeft en niet onbelangrijk terzake kundig is. Fijn is dat de mensen die de offerte afgeven ook bij plaatsing aanwezig zijn. Panelen netjes geplaatst en systeem werkt perfect.

Henk Honing
*****
Laadpaal en zonnepanelen plaatsen en meterkast vervangen ging geheel volgens afspraak en zonder problemen. Keurig op tijd aangelegd, aangesloten en afgewerkt.
 

Familie de Boer, Huizen
*****
Wat een mooi bedrijf, RobinZon! 
Hardwerkende mensen die weten wat en
hoe ze moeten installeren. Geen moeite
te veel om alles uit te leggen en te controleren. 
Heel veel dank voor de  prima samenwerking! 
Laat nu de zon maar komen!


A Doorn, Huizen
*****
Heel blij met de persoonlijke en duidelijke uitleg van Robin.
Goedeprijs / kwaliteit verhouding. In de jungle van aanbieders
van zonnepanelen is het soms lastig te weten waar je op
moet letten maar Robin legt alles heel duidelijk uit en biedt verschillende mogelijkheden. Robin staat zelf ook op het dak
dus weet ook echt waar hij het over heeft en waar je tegen
aan kunt lopen. Volgende project met zonnepanelen gaat
ook zeker weer via Robin gebeuren!


Linda Vermeul, Huizen
*****
Netjes en snel gedaan, goede service.
Vriendelijke mannen, Robin en Dennis dank
je wel#ergblij. Laat de zon maar komen­čî×E. Vos, Huizen
*****
Robin was de enige die niet alleen gebruik maakte van foto's
maar ook ter plaatse kwam kijken.
We kregen daarna een
gefundeerd advies en hij zorgt er ook voor dat we behalve de
btw retour ook nog eens Gemeentelijke Subsidie krijgen. De
panelen werden snel en vakkundig geplaatst tegen een scherpe
prijs. Verder is Robin erg prettig in de omgang. Kortom een
aanrader!

     

 Marcel, Huizen
*****
RobinZon is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken. Ze geven inhoudelijk advies (wat is wel en niet mogelijk), presenteren diverse voorstellen (in mijn geval 4 voorstellen), reageren snel en levert zoals afgesproken.
 

JW Driessen,  Huizen
*****
RobinZon heeft mijn kapotte omvormer vlot en uitstekend vervangen. 
Je kunt met dit bedrijf goede afspraken maken die ook echt worden nagekomen.


Anoniem, Huizen
*****
Erg tevreden over RobinZon; sympathieke en vakkundige leverancier. Ons zonnesysteem lag in een dag en was direct operationeel. Beleefd personeel en alles netjes schoon weer achtergelaten. Ik beveel RobinZon van harte aan!

Nico Klomp, Huizen
****
Robin heeft bij ons naar volle tevredenheid panelen gelegd en aangesloten incl app. Ondanks dat onze router niet goed stond, met nodige oponthoud, heel relaxed opgelost. Rest vd panelen weer via Robinzon
 

Anoniem, Huizen
*****
Robin heeft ons dak en overkapping van zonnepanelen voorzien. Robin legt alles zo uit zodat je je zonnesysteem goed begrijpt. Zelfs ik, als leek, weet nu precies hoe alles werkt. Installeren ging vlot en netjes. Zoek je een professioneel bedrijf met mensen die echt passie hebben voor hun werk dan zit je bij RobinZon Panelen goed.

 

 

 

 


 Waarom kiezen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Altijd direct en persoonlijk contact met uw vaste aanspreekpunt 
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de btw-teruggave en subsidieaanvraag 

Woont u in/of omgeving Huizen en wilt u zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Huizen momenteel 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Offerte zonnepanelen Huizen aanvragen

Benieuwd naar onze zonnepanelen projecten in Huizen?

Bekijk onze overige projecten