Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeWerkgebiedZonnepanelen in Eemnes

Zonnepanelen in Eemnes

Eemnes zet hoog in als het gaat om verduurzamen. De gemeente heeft als doel om in 2030 energieneutraal zijn. Steeds meer bewoners en bedrijven in Eemnes kiezen ervoor om duurzame energie op te wekken met zonnepanelen. Dit is beter voor het milieu én voor uw energierekening. Met zonnepanelen op uw dak bespaart u snel al honderden Euro’s per jaar. 

RobinZon Panelen levert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven in Eemnes. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Eemnes?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
  Heeft u een eigen woning of bedrijfspand in Eemnes dan kunt u zelf zonne-energie opwekken door zonnepanelen aan te schaffen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze energie kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden of de wasmachine te laten draaien.
 • Jaarlijks een lage energierekening
  Als u zonnepanelen aanschaft wordt de energierekening van uw woning of pand in Eemnes direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U heeft u gehele investering binnen 7 jaar terugverdiend. Na die periode wekt u gratis stroom op in Eemnes!
 • Ontvang 21% btw retour
  Op dit moment ontvangt u in Eemnes 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft
 • Zonne-energie is beter voor het milieu
  Als u zonnepanelen op uw dak in Eemnes laat installeren doet u niet alleen een goede investering, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. Zonne-energie is veel beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen.
 • Waardestijging van uw woning of pand in Eemnes
  Als u zonnepanelen aanschaft investeert u niet alleen in het milieu, het is ook een goede investering voor uw portemonnee. Uw woning of pand in Eemnes stijgt namelijk in waarde.
 • Wek gratis stroom op voor uw elektrische auto 
  Heeft u een elektrische auto? Met zonnepanelen wekt u gratis stroom op waarmee u uw elektrische auto thuis kunt opladen

  Offerte zonnepanelen Eemnes aanvragen

Zonnepanelen op schuur of veestal in Eemnes

Heeft u, net als deze klant uit Eemnes, een schuur of veestal? Dan is het zeker de moeite en investering waard om te kijken of er zonnepanelen op uw schuur of stal kunnen worden geplaatst. Schuren en veestallen hebben vaak een groot dakoppervlak en een gunstige hellingshoek waardoor u jaarlijks een enorme hoeveelheid zonne-energie kunt opwekken. Wij hebben op deze schuur in Eemnes 52 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee wordt jaarlijks een rendement van maar liefst 26% behaalt. Een geweldige investering want dit gehele zonnesysteem is al binnen 4 jaar terugverdiend.

Toen wij de aanvraag voor zonnepanelen op deze schuur in Eemnes ontvingen heeft onze ingenieur eerst een dak inspectie gedaan. De dakpannen en panlatten waren in goede staat. Vervolgens is er een ontwerp gemaakt voor 52 zonnepanelen. Omdat deze karakteristieke oude schuur in Eemnes een mooi aanzicht heeft is er gekozen voor zwarte zonnepanelen van JA Solar. Veel van onze klanten kiezen voor zonnepanelen van JA Solar. Deze zonnepanelen komen voor op de Tier 1 lijst en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Is mijn schuur in Eemnes geschikt voor zonnepanelen?

Niet alle schuren in Eemnes zijn geschikt voor zonnepanelen. In sommige gevallen is de dakconstructie niet sterk genoeg om de zonnepanelen te kunnen dragen of om de zonnepanelen met sneeuw erop te kunnen dragen. Als u een aanvraag doet voor zonnepanelen op uw schuur in Eemnes dan komt onze ingenieur eerst vrijblijvend bij u langs voor een inspectie. Hij bekijkt hoe de schuur is opgebouwd en of de constructie sterk genoeg is om zonnepanelen op te kunnen plaatsen. Als de constructie voldoet aan de eisen dan maken wij hier een ontwerp voor. Dit ontwerp is gebaseerd is op uw dakconstructie.

Subsidie zonnepanelen in Eemnes

De gemeente Eemnes moedigt haar inwoners door middel van subsidies, regelingen en wetgevingen aan om te investeren in duurzame energie. Een van die subsidies was de zonnepanelen subsidie in Eemnes waarbij inwoners een bedrag van maximaal €650 euro terug konden krijgen op de aanschaf van hun zonnepanelen systeem. Dankzij bezuinigen zijn er helaas geen zonnepaneel subsidies meer overgebleven voor particulieren in Eemnes. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de  21% btw retour van de belastingdienst. 

Duurzaamheidslening

Eigenaren van bestaande woningen in Eemnes kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert zonder uw eigen spaargeld te gebruiken. De lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal €15.000. Als u zonnepanelen wilt laten installeren kunt u mogelijk gebruik maken van deze duurzaamheidslening. Het grote voordeel van de duurzaamheidslening is de lage rente. Het is mogelijk om op ieder moment boetevrij af te lossen (minimaal €250) Om in aanmerking te komen voor een duurzaamheidslening in Eemnes geldt een aantal voorwaarden. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op, RobinZon Panelen helpt u graag verder. 

Kan ik btw terugvragen op zonnepanelen in Eemnes?

Als u zonnepanelen in Eemnes aanschaft dan ontvangt u 21% btw retour op de aankoop en installatie van uw zonnepanelen. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen gratis de btw-teruggave voor u.

Salderingsregeling zonnepanelen in Eemnes

Stroom die u met zonnepanelen in Eemnes opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en btw.

Ga voor hoge kwaliteit zonnepanelen in Eemnes met RobinZon Panelen
 

Zonnepanelen aanschaffen in Eemnes

Waarom kiezen klanten in Eemnes voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke tijd en aandacht voor uw wensen
  Wij nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en de best passende zonnepanelen installatie voor uw woning, bedrijf of schuur te maken.
 • Kwaliteitsproducten en service 
  RobinZon Panelen levert enkel kwaliteitsproducten en vakwerk.
 • Garantie
  Mocht er in een uitzonderlijk geval toch iets zijn met uw installatie dan kunt u direct bij ons terecht. U wordt direct te woord gestaan en het probleem wordt binnen korte tijd opgelost.
 • 1 vast aanspreekpunt
  Vanaf de offerte aanvraag tot de oplevering heeft u 1 vast aanspreekpunt die goed bereikbaar is voor al uw vragen.
 • Wij verzorgen de montage inclusief meterkast aanpassingen
 • Inclusief btw-service 
  Wij verzorgen de btw teruggave en subsidieaanvraag 
 • Inclusief monitoring app
  U ontvangt een gratis app waarmee u ieder moment van de dag uw opbrengsten bij kunt houden

Bekijk onze projecten
Offerte zonnepanelen Eemnes aanvragen