Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeWerkgebiedZonnepanelen in Blaricum

RobinZon Panelen in Blaricum 

Wij ontwerpen, leveren en installeren standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Blaricum. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Blaricum.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Blaricum?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
  Heeft u een eigen woning of bedrijfspand in Blaricum dan kunt u zelf zonne-energie opwekken door zonnepanelen aan te schaffen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze energie kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden of de wasmachine te laten draaien.
 • Jaarlijks een lage energierekening
  Als u zonnepanelen aanschaft wordt de energierekening van uw woning of pand in Blaricum direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U heeft u gehele investering binnen 7 jaar terugverdiend. Na die periode wekt u gratis stroom op in Blaricum!
 • Ontvang 21% btw retour
  Op dit moment ontvangt u in Blaricum 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft
 • Zonne-energie is beter voor het milieu
  Als u zonnepanelen op uw dak in Blaricum laat installeren doet u niet alleen een goede investering, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. Zonne-energie is veel beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen.
 • Waardestijging van uw woning of pand in Blaricum
  Als u zonnepanelen aanschaft investeert u niet alleen in het milieu, het is ook een goede investering voor uw portemonnee. Uw woning of pand in Blaricum stijgt namelijk in waarde.

Offerte zonnepanelen Blaricum aanvragen

Subsidie zonnepanelen in Blaricum

De gemeente Blaricum moedigt haar inwoners door middel van subsidies, regelingen en wetgevingen aan om te investeren in duurzame energie. Een van die subsidies was de zonnepanelen subsidie in Blaricum waarbij inwoners een bedrag van maximaal €650 euro terug konden krijgen op de aanschaf van hun zonnepanelen systeem. Dankzij bezuinigingen zijn er helaas geen zonnepaneel subsidies meer overgebleven voor particulieren in Blaricum. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de  21% btw retour van de belastingdienst. 

Duurzaamheidslening Blaricum

Eigenaren van bestaande woningen in Blaricum kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert zonder uw eigen spaargeld te gebruiken. De lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal €25.000. Als u zonnepanelen wilt laten installeren kunt u mogelijk gebruik maken van deze duurzaamheidslening. Het grote voordeel van de duurzaamheidslening is de lage rente. Het is mogelijk om op ieder moment boetevrij af te lossen (minimaal €250) Om in aanmerking te komen voor een duurzaamheidslening in Blaricum geldt een aantal voorwaarden. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op, RobinZon Panelen helpt u graag verder. 

Salderingsregeling zonnepanelen

Stroom die u met zonnepanelen in Blaricum opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en btw.
Wilt u hier meer over weten? 

Wat is saldering?

 

Btw-teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Blaricum aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Blaricum de btw teruggave.
Wilt u hier meer over weten?

Zonnepanelen btw terugvragen

Zonnepanelen aanschaffen in Blaricum
 

Waarom kiezen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Altijd direct en persoonlijk contact met uw vaste aanspreekpunt 
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de btw teruggave en subsidieaanvraag 

Woont u in Blaricum en wilt u zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Blaricum momenteel 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.
Offerte zonnepanelen Blaricum aanvragen

Benieuwd naar onze zonnepanelen projecten in Blaricum?

5 redenen waarom zwarte zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning een must zijn

5 redenen waarom zwarte zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning een must zijn

Als u zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning laat plaatsen dan is het eigenlijk een must om voor zwarte zonnepanelen te gaan. Wij vertellen u waarom!

Lees verder
Premium Plus zonnepanelen leveren rendement van 20% in de Blaricummermeent

Premium Plus zonnepanelen leveren rendement van 20% in de Blaricummermeent

RobinZon Panelen heeft 20 zonnepanelen geïnstalleerd op deze prachtige woning in de Blaricummermeent. Een geweldig project waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Lees verder
Thuis een slimme laadpaal installeren? Wij regelen het voor u!

Thuis een slimme laadpaal installeren? Wij regelen het voor u!

Bent u in het bezit van een elektrische auto dan wordt rijden nog leuker en makkelijker als u thuis een slimme laadpaal laat installeren.

Lees verder
Bevestigingssysteem Esdec Flatfix Fusion zwart geeft oogverblindend resultaat in Blaricum

Bevestigingssysteem Esdec Flatfix Fusion zwart geeft oogverblindend resultaat in Blaricum

Voor de bevestiging van deze Q CELLS G9 zonnepanelen hebben wij bevestigingsmateriaal gebruikt van Esdec Flatfix Fusion in de kleur zwart.

Lees verder
Glas-glas zonnepanelen van Exasun maken dakpannen overbodig in Blaricum

Glas-glas zonnepanelen van Exasun maken dakpannen overbodig in Blaricum

Met trots presenteren wij u dit gerenoveerde dak met Exasun glas-glas zonnepanelen in Blaricum!

Lees verder
G9 zonnepanelen van Q CELLS leveren dankzij ZERO-GAP technologie nog hoger rendement in Blaricum

G9 zonnepanelen van Q CELLS leveren dankzij ZERO-GAP technologie nog hoger rendement in Blaricum

Q CELLS heeft een nieuwe serie zonnepanelen op de markt gebracht: de Q PEAK DUO 9 serie.

Lees verder
Professionele montage van zonnepanelen in Blaricum

Professionele montage van zonnepanelen in Blaricum

RobinZon Panelen levert en installeert zonnepanelen maar u kunt ook enkel voor de montage van uw zonnepanelen bij ons terecht.

Lees verder

Bekijk onze overige projecten