Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeWerkgebiedZonnepanelen in Beuningen

Zonnepanelen in Beuningen 

Wij ontwerpen, leveren en installeren standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Beuningen. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Beuningen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Beuningen?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
  Heeft u een eigen woning of bedrijfspand in Beuningen dan kunt u zelf zonne-energie opwekken door zonnepanelen aan te schaffen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze energie kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden of de wasmachine te laten draaien.
 • Jaarlijks een lage energierekening
  Als u zonnepanelen aanschaft wordt de energierekening van uw woning of pand in Beuningen direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U heeft u gehele investering binnen 7 jaar terugverdiend. Na die periode wekt u gratis stroom op in Beuningen!
 • Ontvang 21% btw retour
  Op dit moment ontvangt u in Beuningen 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft
 • Zonne-energie is beter voor het milieu
  Als u zonnepanelen op uw dak in Beuningen laat installeren doet u niet alleen een goede investering, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. Zonne-energie is veel beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen.
 • Waardestijging van uw woning of pand in Beuningen
  Als u zonnepanelen aanschaft investeert u niet alleen in het milieu, het is ook een goede investering voor uw portemonnee. Uw woning of pand in Beuningen stijgt namelijk in waarde.

Offerte zonnepanelen Beuningen aanvragen

Subsidie zonnepanelen in Beuningen
De gemeente Beuningen moedigt haar inwoners door middel van subsidies, regelingen en wetgevingen aan om te investeren in duurzame energie. Een van die subsidies was de zonnepanelen subsidie in Beuningen waarbij inwoners een bedrag van maximaal €650 euro terug konden krijgen op de aanschaf van hun zonnepanelen systeem. Dankzij bezuinigen zijn er helaas geen zonnepaneel subsidies meer overgebleven voor particulieren in Beuningen. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de  21% btw retour van de belastingdienst. 

Energiebespaarlening Beuningen
Eigenaren van bestaande woningen in Beuningen kunnen bij de gemeente een energiebespaarlening afsluiten. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert zonder uw eigen spaargeld te gebruiken. De lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal €65.000. Als u zonnepanelen wilt laten installeren kunt u mogelijk gebruik maken van deze duurzaamheidslening. U kunt maximaal 75% van de lening gebruiken voor het financieren van zonnepanelen (en eventueel de thuisbatterij). De overige 25% moet u investeren in een andere maatregel van de maatregelenlijst) Om in aanmerking te komen voor een duurzaamheidslening in Beuningen geldt een aantal voorwaarden. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de energiebespaarlening? Neem contact met ons op, RobinZon Panelen helpt u graag verder. 

Salderingsregeling zonnepanelen

Stroom die u met zonnepanelen in Beuningen opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en BTW.
Wilt u hier meer over weten? 

Wat is saldering?

 

Btw teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Beuningen aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Beuningen de btw teruggave.
Wilt u hier meer over weten?

Zonnepanelen btw terugvragen

Zonnepanelen aanschaffen in Beuningen
 

Waarom kiezen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Altijd direct en persoonlijk contact met uw vaste aanspreekpunt 
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de btw teruggave en subsidieaanvraag 

Woont u in Beuningen en wilt u zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Beuningen momenteel 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgt wordt.

Bekijk onze projecten
Offerte zonnepanelen Beuningen aanvragen