Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeWerkgebiedZonnepanelen in Amstelveen

RobinZon Panelen in Amstelveen

Wij ontwerpen, leveren en installeren standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Amstelveen. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Amstelveen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Amstelveen?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
  Heeft u een eigen woning of bedrijfspand in Amstelveen dan kunt u zelf zonne-energie opwekken door zonnepanelen aan te schaffen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze energie kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden of de wasmachine te laten draaien.
 • Jaarlijks een lage energierekening
  Als u zonnepanelen aanschaft wordt de energierekening van uw woning of pand in Amstelveen direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U heeft u gehele investering binnen 7 jaar terugverdiend. Na die periode wekt u gratis stroom op in Amstelveen!
 • Ontvang 21% BTW retour
  Op dit moment ontvangt u in Amstelveen 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft
 • Zonne-energie is beter voor het milieu
  Als u zonnepanelen op uw dak in Amstelveen laat installeren doet u niet alleen een goede investering, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. Zonne-energie is veel beter voor het milieu dan fossiele brandstoffen.
 • Waardestijging van uw woning of pand in Amstelveen
  Als u zonnepanelen aanschaft investeert u niet alleen in het milieu, het is ook een goede investering voor uw portemonnee. Uw woning of pand in Amstelveen stijgt namelijk in waarde.

Offerte zonnepanelen Amstelveen aanvragen

Subsidie zonnepanelen in Amstelveen
De gemeente Amstelveen moedigt haar inwoners door middel van subsidies, regelingen en wetgevingen aan om te investeren in duurzame energie. Een van die subsidies was de zonnepanelen subsidie in Amstelveen waarbij inwoners een bedrag van maximaal €650 euro terug konden krijgen op de aanschaf van hun zonnepanelen systeem. Dankzij bezuinigen zijn er helaas geen zonnepaneel subsidies meer overgebleven voor particulieren in Amstelveen. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de  21% BTW retour van de belastingdienst. 

Overige subsidies inwoners Amstelveen
Om energiebesparende maatregelen te stimuleren geldt er in Amstelveen vanaf januari 2020 een subsidieregeling. De regeling heeft een looptijd van twee jaar, waarbij er voor 2020 en 2021 twee keer
€ 360.000,- beschikbaar wordt gesteld om inwoners te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning. 
Klik hier als u wilt weten welke overige subsidies er beschikbaar zijn voor inwoners van Amstelveen.

Salderingsregeling zonnepanelen

Stroom die u met zonnepanelen in Amstelveen
opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en BTW.
Wilt u hier meer over weten? 

Wat is saldering?

 

BTW teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Amstelveen aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Amstelveen de BTW teruggave.
Wilt u hier meer over weten?

Zonnepanelen BTW terugvragen

Zonnepanelen aanschaffen in Amstelveen
 

Waarom kiezen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Altijd direct en persoonlijk contact met uw vaste aanspreekpunt 
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de BTW teruggave en subsidieaanvraag 

Woont u in Amstelveen en wilt u zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Amstelveen momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgt wordt.

Bekijk hier onze projecten
Offerte zonnepanelen Amstelveen aanvragen