Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZonnepanelen project in Almere Nobelhorst

Zonnepanelen project in Almere Nobelhorst

Zonnepanelen project in Almere Nobelhorst

In de nieuwbouwwijk Almere Nobelhorst worden woningen in alle soorten en maten gebouwd. Er worden koophuizen en huurwoningen aangeboden die door projectontwikkelaars zijn ontworpen en u vindt er bouwkavels waarop mensen zelf hun droomhuis kunnen bouwen. Deze klanten uit Almere Nobelhorst hebben deze mooie woning op hun eigen bouwkavel neergezet. Uiteraard met zonnepanelen, geleverd en geïnstalleerd door RobinZon Panelen.

Nieuwbouwwoningen in Almere Nobelhorst inclusief zonnepanelen

In Almere Nobelhorst worden woningen verkocht die standaard worden opgeleverd met zonnepanelen en woningen die zonder zonnepanelen worden opgeleverd. De woningen die met zonnepanelen worden opgeleverd zijn meestal niet afgestemd op het energieverbruik van het huishouden. Vaak wordt er een minimaal aantal zonnepanelen geïnstalleerd met een simpele omvormer. Dit zijn meestal de goedkopere, oudere type zonnepanelen met minder vermogen en omvormers zonder optimizers.

Nieuwbouwwoningen in Almere Nobelhorst zonder zonnepanelen

Er worden ook woningen in Almere Nobelhorst opgeleverd zonder zonnepanelen. De bewoners moeten in dit geval zelf zonnepanelen aanschaffen zodat de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouwen) wordt gehaald. Nieuwbouwwoningen moeten sinds 1 januari 2021 aan de BENG-norm van de overheid voldoen. Dit betekent dat uw nieuwbouwwoning energiezuinig moet zijn en dat u zelf minimaal 40% van uw jaarverbruik moet opwekken uit hernieuwbare bronnen.

Uitbreiding zonnepanelen installatie Almere Nobelhorst 

Woont u in Almere Nobelhorst en heeft u geen of een standaard zonnepanelen installatie bij uw woning gekregen maar voldoet deze niet aan uw wensen? Wekt u bijvoorbeeld te weinig zonne-energie op, werkt de installatie niet naar behoren of is de omvormer uitgevoerd zonder optimizers? Dan kunt u bij RobinZon Panelen terecht voor de uitbreiding van uw zonnepanelen installatie. Onze ingenieurs leveren vakwerk en zorgen ervoor dat u het zonnesysteem krijgt dat is afgestemd op uw verbruik en huishouden.

Offerte aanvragen zonnepanelen Almere Nobelhorst


Zonnepanelen uitbreiden of bijplaatsen in Almere Nobelhorst. Welke mogelijkheden zijn er?

1. Zonnepanelen behouden en extra zonnepanelen laten plaatsen.
Bij een bestaande zonnepanelen installatie kunt u ervoor kiezen om de zonnepanelen te behouden en extra zonnepanelen bij te laten plaatsen. In dit geval heeft u de keuze uit 2 opties:

Optie 1: Er moeten twee aparte strings worden gemaakt zodat de zonnepanelen met minder vermogen de betere zonnepanelen met meer vermogen niet omlaag halen. Er moet gekeken worden of de huidige omvormer die is geïnstalleerd tijdens de bouw vervangen moet worden door een grotere omvormer die meer vermogen aan kan.

Optie 2: Optimizers achter de bestaande zonnepanelen plaatsen. Daarnaast plaatsen wij optimizers achter de nieuwe zonnepanelen i.c.m. een nieuwe SolarEdge omvormer. De oude omvormer moet in dit geval dan vervangen worden. U zult zien dat de prestaties van de oude zonnepanelen hierdoor zullen verbeteren.

Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u genoeg energie opwekt met uw zonnepanelen zodat u uw eigen energieverbruik kan dekken.

2. Zonnepanelen laten verwijderen en kiezen voor een upgrade.

Een andere optie is de zonnepanelen die bij de bouw geleverd zijn te laten verwijderen en kiezen voor een upgrade. Eigenaren van nieuwbouwwoningen kiezen hier regelmatig voor omdat ze niet tevreden zijn met de kleur van de zonnepanelen, de kwaliteit en het opwekvermogen van het huidige systeem. In zulke gevallen verwijderen wij de zonnepanelen van het dak en deze kunt u weer doorverkopen aan een tweede eigenaar.

Waarom kiezen eigenaren van nieuwbouwwoningen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke tijd en aandacht voor uw wensen
  Wij nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en de best passende zonnepanelen installatie voor uw nieuwbouwwoning te maken.
 • Kwaliteitsproducten en service 
  RobinZon Panelen levert enkel kwaliteitsproducten en vakwerk.
 • Garantie
  Mocht er in een uitzonderlijk geval toch iets zijn met uw installatie dan kunt u direct bij ons terecht. U wordt direct te woord gestaan. 
 • 1 vast aanspreekpunt
  Vanaf de offerte aanvraag tot de oplevering heeft u 1 vast aanspreekpunt die goed bereikbaar is voor al uw vragen.

Offerte aanvragen zonnepanelen Almere Nobelhorst

Lees ook: Nieuwbouwwoning inclusief zonnepanelen? Vraag een tweede offerte op!