Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZonnepanelen op plat dak in Hilversum leveren r...

Zonnepanelen op plat dak in Hilversum leveren rendement op van maar liefst 20%

Zonnepanelen op plat dak in Hilversum leveren rendement op van maar liefst 20%

De eigenaren van deze woning in Hilversum wekken vanaf nu zonne-energie op met zonnepanelen van JA Solar. Deze woning in Hilversum leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Dit platte dak vangt namelijk de hele dag door zonlicht.

Deze klant uit Hilversum heeft met de aanschaf van deze JA Solar zonnepanelen een slimme investering gedaan. De zonnepanelen van JA Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor een hoge zonne-energie opbrengst. De zonnepanelen op dit dak in Hilversum leveren een rendement op van maar liefst 20%. Dit betekent dat dit zonnesysteem al binnen 5 jaar is terugverdiend. Na die 5 jaar wekt deze klant uit Hilversum gratis zonne-energie op!  Een ander bijkomend voordeel is dat deze woning in Hilversum nu nog meer waard is dankzij de zonnepanelen die wij geïnstalleerd hebben.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Goodwe Omvormer

Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt, wordt omgezet in bruikbare stroom. Deze stroom kunt u gebruiken voor uw huishoudelijke apparaten of deze stroom wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet. Wij hebben voor deze klant uit Hilversum een omvormer van het merk Goodwe geïnstalleerd. GoodWe omvormers worden geprezen om hun hoge rendement en uitstekende prestaties. Er zijn oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met de Goodwe monitoring Portal kunt u eenvoudig zien hoeveel uw zonnepanelen u opleveren en wat de prestaties van uw zonnepanelen zijn.

Woont u in/of omgeving Hilversum en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en tegelijkertijd de waarde van uw woning pand verhogen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Hilversum momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Direct contact

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Hilversum?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning, woonboot of pand in Hilversum
  • Zonne-energie is beter voor het milieu