Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZonnepanelen op het dak in Laren: een investeri...

Zonnepanelen op het dak in Laren: een investering die loont

Zonnepanelen op het dak in Laren: een investering die loont

De eigenaren van deze woning in Laren wekken vanaf nu zelf zonne-energie op met zonnepanelen van JA-Solar. JA-Solar zonnepanelen zijn erg gewild en dat komt door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van deze zonnepanelen. De zonnepanelen van JA-Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor hoge zonne-energie opbrengsten.

Als u zonnepanelen op uw dak laat installeren dan heeft u ook een omvormer nodig. Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt, wordt omgezet in bruikbare stroom. Deze stroom kunt u gebruiken voor uw huishoudelijke apparaten of deze wordt terug geleverd aan uw energieleverancier.

Deze klant uit Laren heeft gekozen voor een omvormer van Solar Edge. De Solar Edge omvormer levert tot wel 25% meer energie op (op jaarbasis). Met de Solar Edge omvormer kunnen uw zonnepanelen op afstand per paneel kunnen worden uitgelezen. Zo kunnen problemen direct opgespoord worden en soms zelfs op afstand worden opgelost. Klik hier voor meer informatie over Solar Edge omvormers

Offerte zonnepanelen aanvragen


Zonnepanelen op uw dak: een investering die loont
Zonnepanelen op uw dak laten installeren is een investering die loont. Laat u uw spaargeld op de bank staan, dan ontvangt u daar momenteel geen of nauwelijks rente over. Zonnepanelen leveren daarentegen wel direct geld op. Uw energierekening wordt direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. De zonnepanelen op dit dak in Laren leveren een rendement op van 17%. Dat betekent dat dit zonnesysteem binnen 6 jaar is terug verdiend. Na die 6 jaar kan deze klant vele jaren genieten van gratis zonne-energie!

Woont u in Laren en overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u in de Laren 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Laren?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Laren
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Offerte zonnepanelen aanvragen
Lees ook: Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen