Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg leveren r...

Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg leveren rendement op van 22%

Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg leveren rendement op van 22%

Wij hebben op dit dak 29 zonnepanelen geïnstalleerd voor een zakelijke klant in Bunschoten-Spakenburg. De zonnepanelen zijn verdeeld over 3 platte daken en 1 schuin dak. U kunt zich vast wel voorstellen dat 29 zonnepanelen een grote hoeveelheid zonne-energie opleveren. Deze zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg leveren een rendement op van maar liefst 22%. Dit betekent dat dit zonnesysteem al binnen 5 jaar is terugverdiend. Na 5 jaar wekt deze zakelijke klant gratis zonne-energie op!  

Zelf stroom opwekken kent vele voordelen. U bespaart op uw jaarlijkse energierekening, uw woning of pand stijgt in waarde en u draagt uw steentje bij aan een schoner milieu. Wekt u met uw zonnepanelen meer zonne-energie op dan u verbruikt, dan ontvangt u van uw energieleverancier een terugleververgoeding!

Woont u in/of omgeving Bunschoten-Spakenburg en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en tegelijkertijd de waarde van uw woning of pand verhogen? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt in Bunschoten-Spakenburg momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Bunschoten-Spakenburg
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan