Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg binnen 6...

Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg binnen 6 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg binnen 6 jaar terugverdiend

Wij hebben deze mooie woning in Bunschoten-Spakenburg mogen verrijken met 24 zonnepanelen van het merk JA Solar. De geplaatste omvormer is van Solar Edge. De eigenaren van deze woning in Bunschoten-Spakenburg hebben een slimme investering gedaan met de aanschaf van hun zonnepanelen. Deze zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg leveren namelijk een rendement op van maar liefst 18%. Een mooie, duurzame investering die echt loont want deze zonnepanelen zijn al binnen 6 jaar terugverdiend. Na die 6 jaar wekt deze klant gratis zonne-energie op! Een ander bijkomend voordeel is dat deze woning nu meer waard is dankzij de zonnepanelen die wij geïnstalleerd hebben.

Zelf stroom opwekken kent vele voordelen. U bespaart op uw jaarlijkse energierekening, uw woning of pand stijgt in waarde en u draagt uw steentje bij aan een schoner milieu. Wekt u met uw zonnepanelen meer zonne-energie op dan u verbruikt, dan ontvangt u van uw energieleverancier een terugleververgoeding!

Woont u in/of omgeving Bunschoten-Spakenburg en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en tegelijkertijd de waarde van uw woning verhogen? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt in Bunschoten-Spakenburg momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Bunschoten-Spakenburg
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan