Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZonnepanelen bijplaatsen op houtskeletbouw vill...

Zonnepanelen bijplaatsen op houtskeletbouw villa in Hilversum

Zonnepanelen bijplaatsen op houtskeletbouw villa in Hilversum

Wij kregen de vraag of wij zonnepanelen konden bijplaatsen op deze prachtige houtskeletbouw villa in Hilversum. De westkant van het dak was al voorzien van zonnepanelen maar de oostkant was nog helemaal vrij. Daarom hebben wij zonnepanelen bijgeplaatst op de oostkant van het dak. Hiermee wekken de eigenaren nog meer stroom op waardoor ze minder afhankelijk worden van de energieleverancier en de woning energiezuiniger wordt.

Nieuwe omvormer met twee strings

De zonnepanelen die al op het dak lagen zijn met elkaar verbonden door een serie-geschakeld systeem en een stringomvormer. Hier is voor gekozen omdat de zonnepanelen op 1 dak helft zijn geïnstalleerd en omdat er geen schaduw op het dak valt.Wij hebben het bestaande zonnesysteem uitgebreid door 14 zonnepanelen op de andere kant van het dak te installeren en de oude omvormer te vervangen voor een nieuwe omvormer met twee strings. De oudere zonnepanelen zijn op ingang 1 van de omvormer gezet en de nieuwe zonnepanelen op ingang 2.

Zonnepanelen uitbreiden of bijplaatsen

Wilt u zonnepanelen uitbreiden of bijplaatsen en heeft u ruimte over op uw dak? Dan zijn er, afhankelijk van uw wensen en huidige zonnesysteem, meerdere mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons zodat wij de opties kunnen bespreken.Offerte zonnepanelen aanvragen