Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenZelfvoorzienend met 60 zonnepanelen op het dak...

Zelfvoorzienend met 60 zonnepanelen op het dak in Zwaag

Zelfvoorzienend met 60 zonnepanelen op het dak in Zwaag

De eigenaren van deze woning in Zwaag hebben 60 zonnepanelen op hun dak laten installeren en zijn daarmee 100% zelfvoorzienend!

Met zonnepanelen op uw dak kunt u zelf zonne-energie opwekken. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze energie kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld de lampen te laten branden of de wasmachine of droger te laten draaien.

Zelf stroom opwekken kent vele voordelen. U bespaart op uw jaarlijkse energierekening, uw woning of pand stijgt in waarde en u draagt uw steentje bij aan een schoner milieu. Deze woning in Zwaag levert met 60 zonnepanelen zo veel zonne-energie op dat er meer energie opgewekt wordt dan verbruikt. Wekt u met uw zonnepanelen meer zonne-energie op dan u verbruikt, dan ontvangt u van uw energieleverancier een terugleververgoeding.

 Wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en misschien wel 100% zelfvoorzienend zijn? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt momenteel 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Offerte zonnepanelen aanvragen

Lees ook: Thuis een slimme laadpaal installeren? Wij regelen het voor u!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning of pand 
  • Zonne-energie is beter voor het milieu