Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenWaardestijging woning in Eemdijk dankzij de ins...

Waardestijging woning in Eemdijk dankzij de installatie van 28 zonnepanelen

Waardestijging woning in Eemdijk dankzij de installatie van 28 zonnepanelen

Wij hebben op het dak van deze woning in Eemdijk 28 zonnepanelen van het merk JA Solar geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op een schuin dak, op de erker en op het platte dak van de uitbouw.

Deze klant heeft met de aanschaf van deze 28 JA Solar zonnepanelen een slimme investering gedaan. De zonnepanelen van JA-Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor een hoge zonne-energie opbrengst. De zonnepanelen op dit dak in Eemdijk leveren een rendement op van maar liefst 22%. Dit betekent dat dit zonnesysteem al binnen 5 jaar is terugverdiend. Na die 5 jaar wekt deze klant gratis zonne-energie op!  Een ander bijkomend voordeel is dat deze prachtige woning nu nog meer waard is dankzij de zonnepanelen die wij geïnstalleerd hebben.

Woont u in/of omgeving Eemdijk en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en tegelijkertijd de waarde van uw woning verhogen? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt in Eemdijk momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Eemdijk?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Eemdijk
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan