Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenVolledige dakrenovatie en zonnepanelen installa...

Volledige dakrenovatie en zonnepanelen installatie in Amersfoort

Volledige dakrenovatie en zonnepanelen installatie in Amersfoort

Voordat wij zonnepanelen op dit grind dak in Amersfoort konden installeren was renovatie van de dakbedekking noodzakelijk. De dakbedekking lekte en daarom hebben wij zowel de dakrenovatie als de installatie van de zonnepanelen verzorgd. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk voor onze klanten!

Overweegt u ook zonnepanelen aan te schaffen maar is uw dak eerst aan renovatie toe? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Wij maken het ons klanten graag makkelijk door alle zorg uit handen te nemen.

Wij hebben op dit platte dak in Amersfoort 12 zonnepanelen van het merk JA-Solar geïnstalleerd. Dit platte dak leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Dit platte dak vangt namelijk de hele dag door zonlicht. Heeft u een plat dak op bijvoorbeeld uw woning, schuur, uitbouw, overkapping of zakelijke pand? Dan raden wij u zeker aan om te investeren in zonnepanelen. Zonnepanelen op een plat dak vallen uit het zicht. Hierdoor kunt u kiezen voor panelen die er iets minder mooi uitzien en daardoor goedkoper zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat zonnepanelen op een plat dak sneller zijn terugverdiend omdat de zonnepanelen ideaal op de zon kunnen worden gericht.

Op dit moment ontvangt u in Amersfoort 21% btw retour als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de renovatie en/of installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Amersfoort?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning, woonboot of pand in Huizen
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Lees ook: Is een zonnepanelen accu rendabel?