Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenPremium Plus zonnepanelen leveren rendement van...

Premium Plus zonnepanelen leveren rendement van 20% in de Blaricummermeent

Premium Plus zonnepanelen leveren rendement van 20% in de Blaricummermeent

Deze klant uit de Blaricummermeent heeft gekozen voor Premium Plus zonnepanelen van het merk Q CELLS. Q CELLS zonnepanelen leveren uitstekende prestaties en voldoen aan de hoogste eisen en normen op het gebied van technologie, betrouwbaarheid, kwaliteit en opbrengst. Q CELLS zonnepanelen leveren zelfs hoge opbrengsten bij een lage stralingsintensiteit, bijvoorbeeld bij bewolking maar ook in de herfst of in de winter. Als u kiest voor Premium Plus zonnepanelen van Q CELLS dan ontvangt u 25 jaar productgarantie en 25 jaar prestatiegarantie. Klik hier voor meer informatie over Q CELLS zonnepanelen.

Offerte zonnepanelen aanvragenOmvormer
Als u zonnepanelen op uw dak laat installeren dan heeft u ook een omvormer nodig. Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt, wordt omgezet in bruikbare stroom. Deze stroom kunt u gebruiken voor uw huishoudelijke apparaten of deze wordt terug geleverd aan uw energieleverancier.

Deze klant uit Blaricum heeft gekozen voor een omvormer van Solar Edge. De Solar Edge omvormer levert tot wel 25% meer energie op (op jaarbasis). Met de Solar Edge omvormer kunnen uw zonnepanelen op afstand per paneel kunnen worden uitgelezen. Zo kunnen problemen direct opgespoord worden en soms zelfs op afstand worden opgelost. 

Optimizers
Omdat de zonnepanelen over meerdere dakvlakken zijn verdeeld (twee schuine daken en een plat dak) zijn er ook optimizers geïnstalleerd. Optimizers zorgen ervoor dat schaduw op zonnepanelen geen invloed heeft op de opbrengst van alle zonnepanelen. Door optimizers te gebruiken werken zonnepanelen los van elkaar en wekt u maximaal zonne-energie op. Een optimizer wordt tussen een zonnepaneel en omvormer geplaatst. Per zonnepaneel gebruiken we 1 optimizer, voor deze woning in de Blaricummermeent zijn dat 20 optimizers. 

Slimme investering
Deze klant uit de Blaricummermeent heeft met de aanschaf van dit zonnesysteem een slimme investering gedaan. De zonnepanelen van Q CELLS gecombineerd met de omvormer en optimizers van SolarEdge leveren een rendement op van maar liefst 20%. Dit betekent dat dit zonnesysteem al binnen 5 jaar is terugverdiend. Na die 5 jaar wekt deze klant uit de Blaricummermeent gratis zonne-energie op! Een ander bijkomend voordeel is dat deze prachtige woning in de Blaricummermeent nu nog meer waard is dankzij de zonnepanelen die wij hebben geïnstalleerd.

Woont u in de Blaricummermeent en overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u in de Blaricummermeent 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Offerte zonnepanelen aanvragen

Lees ook: Thuis een slimme laadpaal installeren? Wij regelen het voor u!


Waarom kiezen voor zonnepanelen in de Blaricummermeent?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in de Blaricummermeent
  • Zonne-energie is beter voor het milieu