Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenPower optimizers verhogen rendement zonnepanele...

Power optimizers verhogen rendement zonnepanelen in Bussum

Power optimizers verhogen rendement zonnepanelen in Bussum

Wij hebben deze mooie woning in Bussum mogen verrijken met 9 zonnepanelen van JA-Solar. JA-Solar zonnepanelen zijn erg gewild en dat komt door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van deze zonnepanelen. De zonnepanelen van JA-Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor hoge zonne-energie opbrengsten.

Informatie JA-Solar zonnepanelen opvragen

Als u zonnepanelen op uw dak laat installeren dan heeft u ook een omvormer nodig. Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt, wordt omgezet in bruikbare stroom. Deze stroom kunt u gebruiken voor uw huishoudelijke apparaten of deze wordt terug geleverd aan uw energieleverancier.

Deze klant uit Bussum heeft gekozen voor een omvormer met power optimizers van het merk Solar Edge. Optimizers zorgen ervoor dat schaduw op zonnepanelen geen invloed heeft op de opbrengst van alle zonnepanelen. Door optimizers te gebruiken werken zonnepanelen los van elkaar en wekt u maximaal zonne-energie op. Een optimizer wordt tussen een zonnepaneel en omvormer geplaatst. Per zonnepaneel gebruiken we 1 optimizer, voor deze woning in de Bussum zijn dat 9 optimizers.

Het mooie van dit Solar Edge systeem is dat de zonnepanelen op afstand per paneel kunnen worden uitgelezen. Zo kunnen problemen direct opgespoord worden en soms zelfs op afstand worden opgelost. Klik hier voor meer informatie over Solar Edge omvormers.

Woont u in Bussum en overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u in  Bussum 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Lees ook: zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen

 

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Bussum?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Bussum
  • Zonne-energie is beter voor het milieu