Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenMontage zonnepanelen op plat dak in Hilversum

Montage zonnepanelen op plat dak in Hilversum

Montage zonnepanelen op plat dak in Hilversum

De eigenaren van deze woning in Hilversum hebben zelf zonnepanelen aangeschaft en RobinZon Panelen heeft de professionele montage van deze zonnepanelen verzorgd. RobinZon Panelen levert en installeert zonnepanelen maar u kunt ook enkel voor de montage van uw zonnepanelen bij ons terecht.

Wij krijgen wel eens de vraag van klanten of zij zonnepanelen zelf op hun dak kunnen installeren. Dat is mogelijk, maar houdt er wel rekening mee dat er best wel wat komt kijken bij de montage van zonnepanelen. Zonnepanelen installeren vergt veel voorbereiding en voor de installatie van het zonnesysteem en het plaatsen van de omvormer is technische kennis vereist. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gevaren die het installeren van zonnepanelen met zich meebrengt! Daarom adviseren wij u om uw zonnepanelen professioneel te laten installeren. Heeft u zelf zonnepanelen gekocht en zoekt u een professioneel bedrijf om uw zonnepanelen te installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Neem direct contact op

Wij hebben op dit platte dak in Hilversum 14  zonnepanelen geïnstalleerd. Dit platte dak leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Dit platte dak vangt namelijk de hele dag door zonlicht. Heeft u een plat dak op bijvoorbeeld uw woning, schuur, uitbouw, overkapping of zakelijke pand? Dan raden wij u zeker aan om te investeren in zonnepanelen. Zonnepanelen op een plat dak vallen uit het zicht. Hierdoor kunt u kiezen voor panelen die er iets minder mooi uitzien en daardoor goedkoper zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat zonnepanelen op een plat dak sneller zijn terugverdiend omdat de zonnepanelen ideaal op de zon kunnen worden richten.

Woont u in/of omgeving Hilversum en zoekt u een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor de aanschaf en/of installatie van zonnepanelen? Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u in Hilversum 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Hilversum?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Hilversum
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan