Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenJINKO zonnepanelen in Lelystad leveren rendemen...

JINKO zonnepanelen in Lelystad leveren rendement op van 18%

JINKO zonnepanelen in Lelystad leveren rendement op van 18%

Wij hebben 30 JINKO zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van deze woning in Lelystad. Deze klant uit Lelystad heeft een slimme investering met de aanschaf van deze JINKO zonnepanelen. De zonnepanelen op dit dak in Lelystad leveren een rendement op van maar liefst 18%. Een mooie, duurzame investering die echt loont want deze 30 zonnepanelen zijn al binnen 5,5 jaar terugverdiend!

Zelf zonne-energie opwekken kent vele voordelen. U bespaart op uw jaarlijkse energierekening, uw woning of pand stijgt in waarde en u draagt uw steentje bij aan een schoner milieu. Het mooi is dat zonnepanelen ook zonne-energie opwekken als de zon niet schijnt! Ook op een bewolkte dag leveren zonnepanelen elektriciteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u zonnepanelen laat installeren dan moet er ook een omvormer geïnstalleerd worden. Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt, wordt omgezet in bruikbare stroom. 

Deze klant uit Lelystad heeft gekozen voor een omvormer met power optimizers van Solar Edge. De Solar Edge omvormer levert tot wel 25% meer energie op (op jaarbasis). Het mooie van dit systeem is dat de zonnepanelen op afstand per paneel kunnen worden uitgelezen. Zo kunnen problemen direct opgespoord worden en soms zelfs op afstand worden opgelost. Klik hier voor meer informatie over Solar Edge omvormers.

Woont u in/of omgeving Lelystad en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en tegelijkertijd de waarde van uw woning of pand verhogen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Lelystad  momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Lelystad?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Lelystad
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Zonnepanelen in Lelystad

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan