Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenInstallatie zonnepanelen op staaldak in Bussum

Installatie zonnepanelen op staaldak in Bussum

Installatie zonnepanelen op staaldak in Bussum

Heeft u een schuindak van staal en wilt u zonnepanelen op uw dak laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! RobinZon Panelen installeert zonnepanelen op verschillende soorten daken en wij zijn gespecialiseerd in staaldaken. Wij hebben voor deze klant in Bussum 12 zonnepanelen geïnstalleerd op het schuine staaldak van de schuur.

ClickFit EVO Staaldak

Wij hebben voor de bevestiging van de zonnepanelen ClickFit EVO Staaldak van Esdec gebruikt. Dit is een waterdicht montagesysteem gemaakt van sterke en lichte materialen, zoals staal en hoogwaardig aluminium.

Hoe werkt ClickFit EVO Staaldak?
ClickFit EVO Staaldak maakt gebruik van speciale staaldak plaatschroeven. Deze ClickFit EVO Staaldak plaatschroeven worden in het staaldak geschroefd om de stalen plaatjes waar de zonnepanelen op rusten vast te zetten. Op het moment dat een ClickFit EVO Staaldak plaatschroef in het dak wordt geschroefd krult het materiaal dat door de schroef wordt weg gedrukt naar beneden op waardoor er een dikker oppervlakte ontstaat waar de schroefdraad inpakt.

EPDM afdichting
Onder de stalen plaatjes van ClickFit EVO Staaldak zit een EPDM afdichting. Deze laag zorgt ervoor dat het systeem waterdicht is. Als de stalen plaatjes van ClickFit EVO Staaldak op het staaldak zijn geschroefd worden de zonnepanelen vastgemaakt met eindklemmen en vastgeschroefd.

Voordelen ClickFit EVO Staaldak

Het voordeel van het ClickFit EVO Staaldak systeem is dat we met weinig materiaal zonnepanelen ijzersterk en waterdicht vast kunnen zetten. Rails zijn bij dit systeem overbodig wat het ClickFit EVO Staaldak systeem goedkoper en duurzamer maakt dan reguliere systemen.

Offerte zonnepanelen installatie staaldak aanvragen

Woont u in/of omgeving Bussum en zoekt u een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf om zonnepanelen te installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u in de Bussum 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Bussum?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
 • Jaarlijks een lage energierekening
 • Ontvang 21% btw retour
 • Waardestijging van uw woning of pand in Bussum
 • Zonne-energie is beter voor het milieu

Waarom kiezen klanten voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Altijd direct en persoonlijk contact met uw vaste aanspreekpunt 
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de btw teruggave en subsidieaanvraag 

Offerte zonnepanelen installatie staaldak aanvragen

Bekijk onze projecten