Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenHoog rendement met JA-solar zonnepanelen op woo...

Hoog rendement met JA-solar zonnepanelen op woonboot in Weesp

Hoog rendement met JA-solar zonnepanelen op woonboot in Weesp

De eigenaren van deze prachtige woonboot in Weesp wekken vanaf nu zelf zonne-energie op met zonnepanelen van JA-Solar. Deze woonboot heeft een perfecte ligging waardoor de zonnepanelen maximaal zonne-energie opwekken. Deze 15 zonnepanelen op het dak van deze woonboot in Weesp leveren een rendement op van maar liefst 21%. Dit betekent dat deze zonnepanelen in Weesp al binnen 5 jaar zijn terug verdiend!  

JA Solar is een van de grootste Chinese producenten in de zonne-energie branche. De zonnepanelen van JA-Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor hoge zonne-energie opbrengsten. De JA-Solar zonnepanelen hebben een productgarantie van 12 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar.

Woont u in/of omgeving Weesp en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt in Weesp momenteel 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Weesp?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woonboot, woning of pand in Weesp
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Offerte zonnepanelen aanvragen

Lees ook: Hoe werkt een slimme laadpaal?