Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenHoliday Inn hotel Amsterdam wekt nu zelf zonne-...

Holiday Inn hotel Amsterdam wekt nu zelf zonne-energie op met 134 zonnepanelen

Holiday Inn hotel Amsterdam wekt nu zelf zonne-energie op met 134 zonnepanelen

Wij hebben 134 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het Holiday Inn hotel in Amsterdam. Dit pand met 15 verdiepingen leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Dit platte dak in Amsterdam vangt namelijk de hele dag door zonlicht.

Heeft u een plat dak op bijvoorbeeld uw woning, schuur, uitbouw, overkapping of zakelijke pand? Dan raden wij u zeker aan om te investeren in zonnepanelen. Zonnepanelen op een plat dak vallen uit het zicht. Hierdoor kunt u kiezen voor panelen die er iets minder mooi uitzien en daardoor goedkoper zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat zonnepanelen op een plat dak sneller zijn terugverdiend omdat de zonnepanelen ideaal op de zon kunnen worden gericht.

Heeft u een plat dak en overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt momenteel 21% btw retour als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Offerte zonnepanelen aanvragen 

Lees ook: Thuis een slimme laadpaal installeren? Wij regelen het voor u!


Waarom kiezen voor zonnepanelen?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning, woonboot of pand
  • Zonne-energie is beter voor het milieu