Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenEen duurzame investering: 16 JA Solar zonnepane...

Een duurzame investering: 16 JA Solar zonnepanelen op plat dak in Naarden

Een duurzame investering: 16 JA Solar zonnepanelen op plat dak in Naarden

Wij hebben op het dak van deze woning in Naarden 16 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk JA Solar. JA-Solar is een merk dat het goed doet bij onze klanten. En dat heeft meerdere redenen. De zonnepanelen van JA-Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor een hoge zonne-energie opbrengst. De prijs-kwaliteit verhouding van dit zonnepaneel is geweldig. JA-Solar zonnepanelen hebben een productgarantie van 12 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar.

Investeren in zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak laten installeren is een investering die loont. Laat u uw spaargeld op de bank staan, dan ontvangt u daar momenteel geen of nauwelijks rente over. Zonnepanelen leveren daarentegen wel direct geld op. Uw energierekening wordt direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. Deze 16 zonnepanelen op dit dak in Naarden zijn al binnen 5 jaar terugverdiend. Na die 5 jaar wekt deze klant uit Naarden gratis zonne-energie op!  Een ander bijkomend voordeel is dat deze woning in Naarden nu nog meer waard is dankzij de zonnepanelen die wij geïnstalleerd hebben.

Zonnepanelen: slim en duurzaam

De missie van RobinZon Panelen is zich inzetten voor duurzaamheid zodat de aarde niet uitgeput raakt. Daarom is het van belang dat wij met z’n allen zo onafhankelijk mogelijk worden van fossiele brandstoffen. U kunt uw steentje hieraan bijdragen door zonnepanelen aan te schaffen. Op deze manier zorgt u niet alleen voor uw portemonnee,  u zorgt er ook voor dat ook toekomstige generaties in hun energie behoeften kunnen worden voorzien.

Lees ook: Hoe werkt een slimme laadpaal?

Offerte zonnepanelen aanvragen


Zonnepanelen in Naarden
Woont u in/of omgeving Naarden en zoekt u een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf om zonnepanelen te installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u in de Naarden 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Naarden?

 • Wek uw eigen zonne-energie op
 • Jaarlijks een lage energierekening
 • Ontvang 21% btw retour
 • Waardestijging van uw woning of pand in Naarden
 • U draagt uw steentje bij aan duurzaamheid: zonne-energie is beter voor het milieu

Lees ook: Kan ik zonnepanelen meenemen in het ontwerptraject van mijn nieuwbouwwoning?


Waarom kiezen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke aandacht voor iedere klant
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Altijd direct en persoonlijk contact met uw vaste aanspreekpunt 
 • Selectie zonnesysteem  
 • Montage incl. meterkast aanpassingen
 • Gratis app om uw opbrengsten bij te houden
 • Wij verzorgen de btw teruggave en subsidieaanvraag 

Offerte zonnepanelen aanvragen