Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenDuurzame investering zonnepanelen in Laren

Duurzame investering zonnepanelen in Laren

Duurzame investering zonnepanelen in Laren

De eigenaren van deze woning in Laren hebben een milieuvriendelijke en duurzame investering gedaan door 11 JA Solar zonnepanelen op hun dak te plaatsen. De geplaatste omvormer is van Solar Edge.

JA Solar is een van de grootste Chinese producenten in de zonne-energie branche. De zonnepanelen van JA-Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en leveren uitstekende prestaties waardoor ze zorgen voor een optimale opbrengst. De zonnepanelen hebben een productgarantie van 12 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. Deze zonnepanelen in Laren zijn binnen 7 jaar terug verdiend.

Bent u woonachtig in/of omgeving Laren en wilt u ook een duurzame investering doen en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan een beter milieu door zonne-energie op te wekken? Dan is dit een geschikt moment want u ontvangt momenteel 21% btw retour van de overheid als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Laren?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% btw retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Laren
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Vraag offerte zonnepanelen aan

Lees ook: Hoe werkt een slimme laadpaal?