Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenDMEGC zonnepanelen op nieuwbouw woning in Amste...

DMEGC zonnepanelen op nieuwbouw woning in Amsterdam

DMEGC zonnepanelen op nieuwbouw woning in Amsterdam

Wij hebben 18 zonnepanelen geïnstalleerd op het platte grind dak van deze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Deze nieuwbouwwoning leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Dit platte dak vangt namelijk de hele dag door zonlicht. De geïnstalleerde zonnepanelen zijn van het merk DMEGC.

DMEGC Solar maakt sinds 2011 zonnepanelen met in eigen beheer geproduceerde zonnecellen. Hoe langer zonnepanelen mee gaan hoe efficiënter de investering. Daarom maakt DMEGC solar ook panelen met een tweede glasplaat aan de achterzijde, de zgn. dubbelglas panelen. Met een tweede glasplaat aan de achterzijde, in plaats van een folie of backsheet, wordt de levensduur van het paneel aanzienlijk verlengd. Daarom heeft DMEGC Solar de out- put-garantie van 82,5% voor zulke dubbelglas panelen met 5 jaar uitgebreid, tot 30 jaar.

Voor zonnepanelen systemen in uitbouwen of overkappingen produceert DMEGC Solar speciaal op maat gemaakte frame loze panelen. Wilt u op maat gemaakte zonnepanelen verwerken in uw uitbouw of overkapping? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Deze klant uit Amsterdam heeft gekozen voor een Solar Edge omvormer. Onze klanten kiezen steeds vaker voor een omvormer met power optimizers van het merk SolarEdge. De Solar Edge omvormer levert tot wel 25% meer energie op (op jaarbasis). Het mooie van dit systeem is dat de zonnepanelen op afstand per paneel kunnen worden uitgelezen. Zo kunnen problemen direct opgespoord worden en soms zelfs op afstand worden opgelost. 

Voordelen SolarEdge omvormer

  • Maximaal vermogen uit elk zonnepaneel
  • Monitoring van elk individueel zonnepaneel
  • Probleemoplossing op afstand
  • Meer veiligheid door SolarEdge SafeDC technologie
  • Lange standaardgaranties; 25 jaar op power optimizers en 12 jaar op omvormers

Woont u in/of omgeving Amsterdam en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Amsterdam momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Amsterdam?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning of pand in Amsterdam
  • Zonne-energie is beter voor het milieu