Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenDe lekkerste koffie bereid met zonne-energie ha...

De lekkerste koffie bereid met zonne-energie haalt u bij Kookotte

De lekkerste koffie bereid met zonne-energie haalt u bij Kookotte

De lekkerste koffie in ’t Gooi haalt u bij Kookotte in Huizen. Bij RobinZon Panelen gaat er geen dag voorbij dat wij niet genieten van een goede kop vers gezette koffie van Kookotte. Omdat er bij het bereiden van deze overheerlijke koffie nogal wat energie verloren gaat kregen wij van de eigenaren van Kookotte het verzoek om het aantal zonnepanelen op hun dak uit te breiden. Een klus die wij met veel plezier wilden klaren!

Een kop koffie van Kookotte smaakt niet zoals een gewoon bakje koffie. De liefde en het vakwerk waarmee de koffiebonen gebrand zijn proeft u terug tijdens de eerste slok. Het branden van koffie is een intensief proces dat veel stroom kost. De eigenaren van Kookotte hebben daarom een slimme investering gedaan met de uitbreiding van 6 extra zonnepanelen op hun dak.

Met de uitbreiding van deze zonnepanelen wekt Kookotte nu een enorme hoeveelheid zonne-energie op. Koopt u verse koffiebonen bij Kookotte dan haalt u hoge kwaliteit bonen in huis die ook nog eens bereid zijn met zonne-energie! Een goede reden om eens langs te gaan. Kookotte is gevestigd op de Havenstraat 32 in Huizen en is geopend van donderdag t/m zaterdag.

Bekijk onze overige projecten

Offerte zonnepanelen aanvragen