Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenBoviet zonnepanelen met optimizers voor een max...

Boviet zonnepanelen met optimizers voor een maximale opbrengst in Diemen

Boviet zonnepanelen met optimizers voor een maximale opbrengst in Diemen

Wij hebben voor deze klant in Diemen 12 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk Boviet. De zonnepanelen van Boviet worden in Vietnam geproduceerd. Boviet is een zonnepanelen merk die u wellicht minder vaak hoort maar dat die het wel goed doet in de zonnepanelen markt. Boviet produceert zonnepanelen met een hoge efficientie, hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. De zonnepanelen hebben verschillende duurtesten doorstaan waardoor ze geschikt zijn voor zware omstandigheden.

Wij hebben de Boviet zonnepanelen zowel op de voor- als achterkant van het dak geplaatst. Omdat deze klant uit Diemen maximaal zonne-energie wil opwekken hebben wij ook zonnepanelen op de dakkapel geïnstalleerd. Omdat de zonnepanelen op meerdere dakvlakken zijn verdeeld zijn er ook optimizers geïnstalleerd. Door optimizers te gebruiken werken zonnepanelen los van elkaar en wek je maximaal zonne-energie op. Een optimizer wordt tussen een zonnepaneel en omvormer geplaatst. Per zonnepaneel gebruik je 1 optimizer, voor deze woning in Diemen zijn dat 12 optimizers.

Woont u in/of omgeving Diemen en wilt u ook zelf zonne-energie opwekken en tegelijkertijd de waarde van uw woning pand verhogen? Dan is dit een geschikt moment om zonnepanelen aan te schaffen want u ontvangt in Diemen momenteel 21% BTW retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de BTW-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Diemen?

  • Wek uw eigen zonne-energie op
  • Jaarlijks een lage energierekening
  • Ontvang 21% BTW retour
  • Waardestijging van uw woning, woonboot of pand in Diemen
  • Zonne-energie is beter voor het milieu

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan