Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjectenBevestigingssysteem Esdec Flatfix Fusion zwart...

Bevestigingssysteem Esdec Flatfix Fusion zwart geeft oogverblindend resultaat in Blaricum

Bevestigingssysteem Esdec Flatfix Fusion zwart geeft oogverblindend resultaat in Blaricum

RobinZon Panelen heeft op deze prachtige woning in Blaricum 17 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk Q CELLS. Deze klant uit Blaricum heeft gekozen voor 340 WP zonnepanelen van de Q CELLS 9 serie. Deze G9 zonnepanelen kenmerken zich door het hoge vermogen per m2.

Voor de bevestiging van deze Q CELLS G9 zonnepanelen hebben wij bevestigingsmateriaal gebruikt van Esdec Flatfix Fusion in de kleur zwart. Esdec Flatfix Fusion is geschikt voor alle soorten platte daken (PVC, bitumen daken en overkappingen). Nagenoeg elke type zonnepaneel is geschikt voor de Esdec Flatfix Fusion.

Standaard is Esdec Flatfix Fusion in de kleur zilver te verkrijgen maar gaat u voor een oogverblindend resultaat dan kunt u kiezen voor zwart. Zoals u op de foto’s kunt zien zorgt de combinatie van Esdec Flatfix Fusion in de kleur zwart en de Q CELLS G9 zonnepanelen voor een bijna architectonische uitstraling. Zwarte zonnepanelen gecombineerd met Esdec Flatfix Fusion zwart zorgen voor een enorm chique uitstraling, zeker wanneer ze worden toegepast op een zwart dak of nieuwbouwwoning.

5 redenen waarom zwarte zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning een must zijn

Esdec Flatfix Fusion onderscheidt zich van andere bevestigingssystemen doordat het een kliksysteem is van lichtgewicht. Het systeem staat op desks waardoor het gewicht van de zonnepanelen goed verdeeld wordt en er weinig puntbelasting is voor uw dak.

Het bevestigingssysteem van Esdec Flatfix Fusion zorgt ervoor dat zonnepanelen eenvoudig te monteren zijn in zuid opstelling of oostwest opstelling. Beide opstellingen kunnen ook goed gecombineerd worden op 1 dak. Esdec Flatfix Fusion heeft klemmen en kabelclips ontwikkelt waarmee kabels eenvoudig weggewerkt worden en optimizers worden opgehangen.

Esdec Flatfix Fusion voldoet aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid, windbelasting en corrosie en wordt geleverd met een garantie van 20 jaar.

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen en bent u geinteresseerd in het Esdec Flatfix Fusion systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. Op dit moment ontvangt u 21% btw retour van de belastingdienst als u zonnepanelen aanschaft. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.

Offerte Esdec Flatfix Fusion aanvragen

Lees ook: Kan ik zonnepanelen meenemen in het ontwerptraject van mijn nieuwbouwwoning?