Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeProjecten5 redenen waarom zwarte zonnepanelen op uw nieu...

5 redenen waarom zwarte zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning een must zijn

5 redenen waarom zwarte zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning een must zijn

Heeft u een nieuwbouwwoning of krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwbouwwoning? Dan komt u voor veel keuzes te staan. Welke keuken kiest u? Komt er visgraat op de vloer of gaat u voor PVC? Ook op het gebied van duurzaamheid zult u keuzes moeten maken. Als u voor zonnepanelen kiest dan is het eigenlijk een must om voor zwarte zonnepanelen te gaan. Wij vertellen u waarom!

1. Zwarte zonnepanelen op nieuwbouwwoningen zijn een lust voor het oog

Als u een nieuwe woning heeft laten bouwen dan is het vanuit visueel oogpunt het allermooist om geheel zwarte zonnepanelen te laten plaatsen. Vroeger werden zonnepanelen als ontsierend gezien, tegenwoordig zijn zwarte zonnepanelen op nieuwbouwwoningen een lust voor het oog!

2. Zwarte zonnepanelen leveren een hoog rendement

De zwarte zonnepanelen die wij op deze nieuwbouwwoning in Blaricum hebben geïnstalleerd zijn van Q CELLS. Deze zwarte zonnepanelen zien er niet alleen mooi en strak uit, ze leveren ook nog eens een hoger rendement dan het gemiddelde zonnepaneel. 

3. U ontvangt 25 jaar garantie op zwarte zonnepanelen van Q CELLS

Als u zonnepanelen aanschaft dan is het wel zo prettig als u daar minimaal omkijken naar heeft. Als u, net als de eigenaar van deze nieuwbouwwoning in Blaricum, kiest voor zwarte zonnepanelen van Q CELLS dan ontvangt u 25 jaar productgarantie en prestatiegarantie. Q CELLS garandeert dat deze zwarte zonnepanelen na 25 jaar nog voor minstens 86% presteren!

4. Zwarte zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw nieuwbouwwoning

Als u zonnepanelen aanschaft dan stijgt daarmee direct de waarde van uw nieuwbouwwoning. Mocht u uw woning in de toekomst willen verkopen dan zult u er bij de verkoop van uw woning profijt van hebben als u zwarte zonnepanelen op uw dak heeft liggen die nog jaren mee zullen gaan.

5. Zwarte zonnepanelen op uw nieuwe dak zijn een goede investering

Als u zonnepanelen aanschaft draagt u bij aan een stukje duurzaamheid en tegelijkertijd doet u een goede investering. U ontvangt namelijk 21% btw retour op de zonnepanelen en de installatie ervan. Heeft u geïnvesteerd in een nieuwbouwwoning? Maak de investering dan compleet met zwarte, kwalitatieve zonnepanelen op uw dak! Neem vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt een offerte op maat! 

Offerte zonnepanelen nieuwbouwwoning opvragen

Bevestigingssysteem Esdec Flatfix Fusion zwart geeft oogverblindend resultaat in Blaricum