Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeMontage systemen

Montage systemen

RobinZon Panelen levert verschillende soorten en merken montage systemen voor zonnepanelen. Zowel voor platte dakken als schuine dakken (pannen, staal, zinkdak, indak). Voor elke situatie kan RobinZon Panelen u helpen met een passende oplossing voor uw dak.

GSE indaksysteem 

GSE Integration-systeem GSE indaksysteemÉén van de mooiste oplossingen voor zonnepanelen op uw dak is het GSE Integration-systeem, ook wel GSE indaksysteem genoemd. GSE wordt gebruikt voor de indak installatie van zonnepanelen op alle typen daken. GSE indaksystemen zijn ideaal voor renovaties en nieuwbouw.  

Elk gewenste dakopstelling (portrait of landscape) kan met dit indaksysteem gerealiseerd worden. Het GSE Integration-systeem kan worden geïnstalleerd op dakhellingen tussen 15 en 50°. GSE Integration is een Europees product met alle belangrijke keurmerken en certificeringen.

Esdec Flatfix Fusion

ESDEC FLATFIX FUSION is lichtgewicht platdak montagesysteem voor zonnepanelen op grote en kleine platte daken. FlatFix Fusion is gemaakt van sterk en lichtgewicht materiaal. De zonnepanelen zijn in de lengte en in de breedte gekoppeld. Hierdoor is het montagesysteem extra stevig.
De verschillende componenten maken het mogelijk om flexibele rijlengtes te installeren. Hierdoor is het mogelijk om een dakspecifieke opstelling te bouwen en bijvoorbeeld om obstakels heen te bouwen.
FlatFix Fusion is een 100% Nederlands product en wordt, net als alle andere ClickFit / FlatFix producten, standaard geleverd met 20 jaar garantie

Van der Valk solar systemen 

Van der Valk Solar systems ontwikkelt en produceert montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden.

De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak-en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen.

De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems worden geproduceerd in Nederland en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, hoge veiligheidseisen en snelle montage.