Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeBlogZonnepanelen verwijderen en terugplaatsen

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen

Heeft u zonnepanelen op uw dak en moeten deze (tijdelijk) verwijderd worden? Bijvoorbeeld omdat u nieuwe dakpannen of een nieuw dakkapel krijgt of omdat u andere aanpassingen aan uw woning laat verrichten? Dan kunt u RobinZon Panelen inschakelen om uw zonnepanelen te verwijderen en terug te plaatsen.

Wij krijgen steeds meer aanvragen van klanten die zonnepanelen door ons willen laten verwijderen en terugplaatsen. In sommige gevallen kunnen klanten niet meer terecht bij hun installateur omdat deze failliet is of is overgenomen door een ander bedrijf. In andere gevallen kiezen klanten bewust voor RobinZon Panelen omdat ze niet tevreden zijn met het klantencontact of de werkwijze van de oorspronkelijke installateur. In beide gevallen staan wij voor u klaar om uw zonnepanelen snel en professioneel te verwijderen en terug te plaatsen.

Indien u wenst, kijken wij samen met u of er aanpassingen aan uw zonnesysteem nodig zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van extra zonnepanelen of het vervangen van verouderde zonnepanelen. Laat uw bijvoorbeeld uw dak renoveren en liggen de zonnepanelen in het zicht dan is het vanuit visueel en/of economisch oogpunt wellicht interessant om te kiezen voor nieuwe zonnepanelen.

Offerte aanvragen zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen: hoe werkt het?

  1. U doet een aanvraag voor het verwijderen en terugplaatsen van zonnepanelen.
  2. Een van onze ervaren zonnepanelen monteurs komt bij u langs voor een inventarisatie.
  3. U ontvangt een op maat gemaakte offerte.
  4. Wij stellen een datum vast voor het verwijderen van de zonnepanelen.
    Wij plannen optioneel een tweede datum voor het verwijderen van de zonnepanelen. Mocht het dak op de geplande datum onbereikbaar zijn door slechte weersomstandigheden dan willen wij voorkomen dat andere geplande werkzaamheden voor uw dak moeten worden uitgesteld.
  5. Wij stellen een datum vast voor het terugplaatsen van de zonnepanelen.
  6. Uitvoering demontage en montage zonnepanelen.
  7. Installatie werkend en volledig naar wens opleveren.

Hoe zit het met de garantie op waterdichtheid van het dak?

Als wij de zonnepanelen van uw dak verwijderen en terugplaatsen gebruiken wij altijd nieuwe bevestigingsmaterialen. Dit doen wij omdat wij de waterdichtheid van uw dak willen garanderen. Zijn de bevestigingsmaterialen niet volgens de leveranciersvoorschriften gemonteerd dan vervalt de garantie. Daarom is het belangrijk dat u uw zonnepanelen laat verwijderen en terugplaatsen door een ervaren zonnepanelen installateur die gespecialiseerd is in speciale daken, zoals betondaken en houten bitumen daken. RobinZon Panelen monteert altijd volgens de voorschriften van de leverancier. Hierdoor heeft u 100% garantie op de waterdichtheid va uw (speciale) dak.

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw zonnepanelen verwijdert en teruggeplaatst worden door een ervaren installatiebedrijf waarbij u garantie heeft op de waterdichtheid van uw dak? Dan bent u bij RobinZon Panelen aan het juiste adres! Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Offerte aanvragen zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen

Thuis een laadpaal installeren? Wij regelen het voor u!