Direct contact? Bel: 035 - 785 0681 / Mail: info@robinzonpanelen.nl

HomeBlogNieuwbouwwoning inclusief zonnepanelen? Vraag e...

Nieuwbouwwoning inclusief zonnepanelen? Vraag een tweede offerte op!

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht of bent u van plan om een nieuwbouwwoning te kopen? Dan is de kans groot dat er bij de aankoop van uw woning zonnepanelen worden aangeboden. Het bouwbedrijf werkt in de meeste gevallen samen met een partij die de zonnepanelen standaard te duur aanbiedt. Wij adviseren u om goed naar de offerte van de zonnepanelen te kijken voordat u hiermee akkoord gaat. U bent namelijk niet verplicht om zonnepanelen af te nemen bij de installateur die ze aanbiedt.

Veelgehoorde klachten van eigenaren nieuwbouwwoningen 
Aankoop zonnepanelen vereist persoonlijke aandacht 
Zonnepanelen plaatsen op een nieuwbouwwoning. Hoe werken wij?
Waarom kiezen eigenaren van nieuwbouwwoningen voor RobinZon Panelen?

Veelgehoorde klachten van eigenaren nieuwbouwwoningen 

Mensen die een nieuwbouwwoning kopen betalen vaak de hoofdprijs voor ‘standaard’ zonnepanelen die bij de woning geleverd worden. In sommige gevallen worden er uiteindelijk andere zonnepanelen geleverd dan afgesproken en in andere gevallen wordt er te weinig rekening gehouden met de persoonlijke wensen en behoeften van de kopers. Een vaak gehoorde klacht is dat kopers niet weten waar ze terecht moeten in het geval van storingen en/of klachten. Er is geen vast aanspreekpunt en ze worden van het kastje naar de muur gestuurd.

Aankoop zonnepanelen vereist persoonlijke aandacht 

De aanschaf van zonnepanelen is een investering die persoonlijk aandacht nodig heeft. Zeker wanneer u een nieuwbouwwoning koopt. Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig, naar welk paneel gaat uw voorkeur uit en met welke zaken moet er nog meer rekening mee gehouden worden? Bent u bijvoorbeeld van plan om een elektrische laadpaal aan te schaffen dan is het verstandig om daar bij de aankoop van uw zonnepanelen alvast rekening mee te houden.

Onze ingenieurs leveren vakwerk en zorgen ervoor dat u het zonnesysteem krijgt dat is afgestemd op uw verbruik en huishouden. 

Zonnepanelen plaatsen op een nieuwbouwwoning. Hoe werken wij?

 1. U doet een offerte aanvraag voor zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning.
 2. Onze ingenieur beoordeelt de tekeningen van uw nieuwbouwwoning.
 3. Wij brengen uw persoonlijke wensen in kaart.
 4. U ontvangt een op maat gemaakte offerte zodat u een goede vergelijking kunt maken met de zonnepanelen installateur die vanuit de bouw is aangesteld.
 5. Wij stellen een datum vast voor de installatie van de zonnepanelen (en eventuele laadpaal) op uw nieuwbouwwoning.
 6. Wij leveren de zonnepanelen installatie inclusief online monitoring op.
 7. Wij regelen de btw-teruggave voor u. 

Het lijkt misschien iets meer werk om een tweede zonnepanelen offerte voor uw nieuwbouwwoning op te vragen maar u zult zien dat dit een groot verschil kan maken in de service, kwaliteit en in uw portemonnee.

Offerte zonnepanelen nieuwbouwwoning aanvragen

Waarom kiezen eigenaren van nieuwbouwwoningen voor RobinZon Panelen?

 • Persoonlijke tijd en aandacht voor uw wensen
  Wij nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en de best passende zonnepanelen installatie voor uw nieuwbouwwoning te maken.
 • Kwaliteitsproducten en service
  RobinZon Panelen levert enkel kwaliteitsproducten en vakwerk.
 • Garantie
  Mocht er in een uitzonderlijk geval toch iets zijn met uw installatie dan kunt u direct bij ons terecht. U wordt direct te woord gestaan. Dit in tegenstelling tot onderaannemers van een bouwbedrijf waarbij u vaak van het kastje naar de muur wordt gestuurd.
 • 1 vast aanspreekpunt
  Vanaf de offerte aanvraag tot de oplevering heeft u 1 vast aanspreekpunt die goed bereikbaar is voor al uw vragen.

Veel tevreden klanten van nieuwbouwwoningen zijn u al voorgegaan. Neem een kijkje bij onze projecten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte zonnepanelen nieuwbouwwoning aanvragen